5

(TKG CREW )kelas kawan aku sekarang ni, semuanya dah bertudung.

tgok akak senduk dah insaf siap buat tutorial tudung lagi haha :) comel tol dia ni

hye uols,

hari ni aku tak taw nak buat apa, aku duduk rumah je terperuk lepas tu aku godek punye godek jumpa lah kawan2 aku yang dulu nya mmg teramat liar perangai sekor2 ni lagi teruk dari benda yang dalam kandang tu…haha apa tu uols? sendiri mau fikir la yer :) mereka semua ni dah temu jalan yang benar uols menitik air mata kejap…

part yang aku paling tak tahan bila dorang mempelbagaikan fesyen tudung skang ni kelasss, mak hanya mampu menongkat dagu je sebb terpegun dengan kehebatan uols mendecorasi tudung uols tu :)

kalau ko tak percaya ko tengok kat bawah ni jah…mak siap buat biodata ringkas untuk tatapan dan kejian uols semua…

nama glam : untie leha
hobi : tidur dan makan
pekerjaan : call center syarikat karipap service
stail : makcik yang simple dan bersahaja dan tudung juga seharusnya dipenuhkan dengan kerawang atau labuci.

nama glam : akak tasya aka aisha
hobi : hasilkan gelang silver
pekerjaan : exec di syarikat pakaian (jersey)
stail : akak bertudung style raget sebb senang skit nak pukul orang (bekas kaki pukul petaling jaya)

nama glam : akak Nina
hobi : pengumpul koleksi shawl
pekerjaan : human resource
stail : bekas tomboy berjinak2 nak bertudung :) tudung tu labuh skit tutup paras dada tapi baju pinggang singkat

nama glam : makcik toncet
hobi : masak dan buat teh suam utk tetamu
pekerjaan : pembekal nasi lemak di swiss garden
stail : fabric tudung jenis shawl di ikat toncet mudah untuk menjual nasi lemak…lebihan tudung kiri dan kanan boleh buat feeling2 libas rambut.

nama glam : adek najwa
hobi : snap pic tudung
pekerjaan : student mass com
stail : tudung ni jenis shawl juga tapi senang utk dililit pada kepala dan di bawa ke kampus :)

stail : tudung ni senang utk di bawa ke majlis anual dinner kat kampus :) jenis tudung ni jenis ketumbuhan kat kepala sngt nice kalau diletak ropol atau sekumtum bunga besar…

stail : tudung ni mmg sesuai bagi mereka yang nak g mandi sungai contoh kat sg gabai haha…tak pown kalau uols nak g mandi laut sngt nice cara tudung ni boleh di praktiskan begitu mudah tak perlu pin langsung, mudah bukan

selamat mencuba uols

#sekian

14

[18SX] Kulum batang dalam kereta time traffic jam.

tiba2 mengidam lolipop uolss macam mana tue???

hurmmm aku pown tak taw macam mana nak start uolsss…malam ni dah lah banyak event nak kena attend kan(gurau jer)…lepas tu petang tadi otw nak ke Aswara boleh pula aku dengan member yang lain dapat cuci mata free hehehe hurm yelah mana tak nyer couple tu budget kita orang ni tak nampak lah yer…hurm maaf lah dude ko silap besar mata kita orang ni tetap akan meliar ke kiri dan ke kanan walaupun tgh khusyuk bergosip….

engkau dah lah pakai kereta yang lower(lupa brand kereta tersebut) lepas tu kita orang plk naik Honda CRV hurm kan senang nak nampak apa yang ko tgh buat tu…dan yang penting kereta ko tak tinted dan ko sangat berani merelakan wanita bertudung itu mengBLOWJOB ko kan…kejisss sangat uolss dan yang penting all the way Jalan Tun Razak tu tengah jamn ko slumber je wat tak tahu walaupun kita orang dah terpekik2 kat dalam kereta macam orang giler….

ko memang nak penumbuk aku kan…

perempuan tu pun dah la pakai tudung lepas tu boleh pula ikutkan kehendak silelaki nie…hurm agak2 la uolsss kat public kot…klu terdesak sngt pown pergilah kat hutan simpan ampang tu…kesian aku tngok korang sure tak mampooo nak sewa hotel kannn…opssss terlebih sudah dah la uolss tak mahu komen lebih2…sekian

p/s : naseb baik time tu aku tak sempat snap pic kereta ko….kalau tidak~~~(gelak jahat)lepas tu nanti terlanjur buang anak merata2….isk kejammmmm
18

KAUM HAWA YG MENJAGA AURAT KINI HARUS BERHATI2….TOLONG SEBARKAN!!!!

Ya rabbi !!!!……aku tergaman seketika ketika membaca blog BEN mengenai entry aurat wanita bertudung mudah dieksploitasi dengan hanya menggunakan aplikasi moden masa kini (body scanning) ini lah masalah kita sekarang semakin dunia kita maju semakin banyak idea2 yang tak dapat diterima akal….yerrrr aku akui negara barat mmg 20 30 tahun lebih maju dari negara kita tapi perlukah mereka sampi nak edit picture orang yang tak bersalah….arghhh aku pula yang geram….

klu boleh kaum wanita muslim diluar sana berharap sentiasa berhati2 ketika upload gambar peribadi korang kat lama web sosial tak kiralah Facebook,Blog,tagged,twitter,friendster dan mcm2 lagi…..apa yang merunsingkan lepas ni takut je anak2 muda kita pown dah mula terjebak….lepas ni ramai la budak2 ni yang berusaha gigih nak belajar “menatang” tu dan wat sebagai koleksi peribadi mereka….harap2 idok la yer….cukupla gambar dibawah ini menjadi pengajaran wat kita semua…..

speechless uolsss….

pada asalnya gambar ini bertudung litup habis yer…..tngok apa jadi picture bawah ni

hah!!!! senang2 jer orang skang ni nak edit(body scanning)

untuk entry berkaitan sila rujuk dibawah


THE END…..

Photobucketp/s : klu pompuan kena yang laki ni keberangkalian kena ada gak huhuhu dan mcm mana pula bagi mereka yang tak tutup aurat???? hurm fenin2 :P